Sää Varkaudessa

  Currently
  Currently
  Currently
  Currently
  Currently
  Currently
  Currently
+
Valitse taustaväri:

Navitas Yrityspalvelut palvelee yrityksiä kattavasti Varkauden seudulla

Missiomme on vahvistaa Varkauden seudun vetovoimaisuutta, kiinnostavuutta ja elinkeinoelämän kehittymistä sekä edistää työpaikkojen syntymistä ja säilymistä. Teemme työtä laajassa yhteistyöverkossa yhdessä Wäläkyn, alueen yrittäjäjärjestöjen, kaupungin ja kauppakamarin kanssa. Saman katon alta löytyvät jo kehittämisyhtiön ja teollisuuskylän toimijat ja muutkin yhteistyötahot toimivat kiinteässä yhteistyössä kanssamme. Vuoden 2016 aikana palvelimme 280 yksittäistä yritystä ja olimme mukana 30 eri yrityksen kehittämistyössä sparraamassa yrityksiä kasvun ja kansainvälistymisen kokonaisuuksissa. Alueella on erittäin hyvä kehittämisen ja kehittymisen draivi päällä. Useita kehittämishankkeita on alkanut ja alkamassa sekä yrityksissä että yritysryhmissä. Uusia yrityksiä perustetaan alueelle kasvavassa määrin ja alueelle on halukkuutta sijoittua myös muualta Suomesta.

 

Vuoden 2016 asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella olemme onnistuneet yrityspalveluissamme hyvin. Lähes 80 % vastaajista koki palvelun hyvänä ja yli 10 % erinomaisena. Kehitettävääkin toki löytyy ja teemme parhaamme, jotta jatkossa tyytyväisyys olisi entistäkin parempaa. Jatkossa meiltä odotetaan olemassa olevien palvelujen lisäksi muun muassa tuote- ja palvelukehityspalveluja, tietoiskuja ajankohtaisista yrittämiseen liittyvistä asioista, neuvontaa yrityksen ongelmatilanteissa, yrityshautomotoimintaa, alueen kehittämistyötä tiiviissä yhteistyössä yrittäjien kanssa, yhteismarkkinointia ja verkostoitumista, sosiaali- ja terveysalan yrityksiin keskittyvää kehittämisapua, asiantuntijuutta yrityskehittämisessä ja kasvun mahdollistamisessa, yritysrahoituksen asiantuntija-apua ja tukea, verkostoitumis- ja tutustumismatkoja Suomeen ja kansainvälisiin kohteisiin sekä olemassa olevien yrityspalveluiden entistä paremmin esiintuomista.

Pyrimme vastaamaan näihin toiveisiin tiivistämällä yhteistyötä entisestään muiden alueen yrityskehittäjien ja toimijoiden kanssa. Osan palveluista voimme tuottaa itse ja hankkimalla lisäresursseja kehittämisrahoituksen avulla. Palvelemme parhaamme mukaan ja toivomme jatkossakin välitöntä vuorovaikutusta kanssanne. Navitaksen toiminnan keskiössä ovat alueen yritysten kasvu ja kehittyminen. Tarjoamme yrityksille erilaisia kehittämis- ja asiantuntijapalveluita. Lisäksi vastaamme yhdessä muiden keskeisten toimijoiden kanssa yritysten toimintaympäristön kehittämisestä. Ole yhteydessä, autamme mielellämme.